Bella Botanicals

Met Bella Botanicals willen we bewust zijn creëren over de mogelijkheden van het plantenrijk, duurzaamheid en spiritualiteit,
Onze producten bestaan onder andere uit kruidenmengsels, theeën, zalven, crèmes, kristallen, sieraden en zo nog meer self-care producten.

Herbal self-care producten van pure plant magie! Alle producten zijn handgemaakt in kleine batches en bevatten krachtige planten extracten, verzorgende kruiden, hoge kwaliteit koudgeperste oliën en hydrosolen. Onze producten zijn all-natural, cruelty free en vrij van parabenen.

Door verwant met de seizoenen te leven zien we de waarde van de veranderingen van dichtbij. De seizoenen vieren en verwelkomen helpt ons hierbij. De winter geeft ons de gelegenheid om stil te staan en naar binnen te keren. De vorstperiode maakt ruimte voor de lente en haar vruchtbaarheid. In de zomer staat alles in volle bloei en kracht en genieten van de zonnige uren die ze ons geeft. Die energie nemen we mee naar de herfst waar we onze laatste oogsten binnen halen en dankbaar mogen zijn.

Zo zijn de producten die wij maken gebaseerd op de jaargetijden. Er worden planten en kruiden geoogst wanneer deze beschikbaar zijn. We groeien en verzamelen onze eigen planten op een natuurlijke wijze. Dit doen we om verschillende redenen:

- Massa productie tegen te gaan
- Import vermijden
- Gebruik van gifstoffen voorkomen
- Klimaat neutraal produceren
- Ethisch grondstoffen verzamelen
- Een vorm van kennisdeling

Deze passie is ontstaat op mijn 15e toen ik stage ging lopen bij een Herboriste. Hier is mijn liefde voor planten gaan groeien en ben ik mijzelf volledig gaan storten op de werking van geneeskrachtige kruiden.✨ Echter ben ik in het vakgebied van journalistiek gaan studeren, omdat ik de kracht in het delen van informatie zag. Mensen informeren over de natuur is iets wat ik graag doe.✒️🗒️Ik geloof in de kracht van verbinding!

Mijn andere grote liefde is social media. Ik stop mijn creativiteit graag in het creëren van content! Mensen informeren en inspireren. Naast mijn eigen onderneming ben ik content creator voor een edelsteen groothandel en ben ik dagelijks bezig met kristallen. Natuurlijk verkoop ik ze zelf ook, omdat kristallen mij altijd zullen verwonderen en verblijden met hun energie. Ik kan ook niet ontkennen dat ik stiekem een beetje gek ben op sieraden. Zo is mijn samenwerking met Zendro ontstaan; willen creëren, edelstenen en sieraden. De perfecte combinatie als je het mij vraagt ;)



LINKTREE: https://linktr.ee/bellabotanic
INSTAGRAM: @BELLABOTANICALLS / https://www.instagram.com/bellabotanicalls/
WEBSITE: https://www.etsy.com/nl/shop/BellabotanicalsNL

 

Terug naar blog