Over ons

Als je goed in je vel zit, ben je gezonder, emotioneel sterker en zelfverzekerder. Het openhouden van onze chakra’s en het laten stromen van onze energie is van fundamenteel belang voor ons welzijn, zowel op lichamelijk, geestelijk, emotioneel als op spiritueel niveau.

Wij van Zendro begrijpen hoe belangrijk het is om je innerlijke energie in balans te hebben. Daarom is elk product bij ons uitgezocht door echte experts om de focus te verbeteren, om energieblokkades te doorbreken en om jouw energiestromen in balans te brengen.

Alle producten worden met de hand gemaakt en uiteindelijk gecontroleerd door onze experts. De kristallen van Zendro bevatten de beste kristallen en edelstenen.

Het doel van Zendro is om de spiritualiteit te combineren met de meest unieke producten voor een betaalbare prijs. Laat al je zorgen los en nodig bij elke ademhaling stabiliteit en balans, uit in je leven. Bekijk nu de gehele collectie om jouw ideale Chakra item te vinden.

Ons team is elke werkdag bereikbaar. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste kristalcombinaties, onze experts staan altijd klaar voor jou! 

Mailadres: Info@zendro.nl

Ons kantooradres is: Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam, verdieping 4 (Geen bezoekadres)

KvK-nummer: 78722217 
BTW-nummer: NL003371422B39