Volg mijn bestelling

Bij Zendro verkopen wij niet zomaar spirituele items. Alle items worden met de hand gemaakt en gecontroleerd door één van onze experts voordat deze verzonden worden.

Daarnaast willen we onze producten kunnen aanbieden tegen een zo laag mogelijke prijs. Doordat wij de producten direct vanuit ons warenhuis versturen, besparen wij enorm veel op de transport- en opslagkosten. Met dit systeem besparen wij een hoop CO2 en dragen wij samen een steentje bij aan de remming van de opwarming van de aarde.

 

Nederland & België:

Totale levertijd = 6-10 werkdagen* (orderverwerkingstijd + verzendtijd)

Dit zijn onze algemene richtlijnen. Wij houden deze ruime levertijden aan, omdat alle producten met de hand zijn gemaakt en daardoor een langere productietijd nodig hebben. 

 

*Let op!: Vanwege de impact van het COVID-19 virus kan het een paar dagen langer duren dan normaal om uw bestelling te ontvangen. Zendro neemt alle maatregelen serieus om de gezondheid en veiligheid van onze gemeenschap te waarborgen.

 

Vragen over je bestelling?

Heeft u vragen over uw bestelling? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren. 

 

Retourneren

U kunt uw bestelling tot 14 dagen retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op uw rekening staat.

Eenvoudig retourneren:

Stap 1: Neem contact op via info@zendro.nl of ons contactformulier om een retourformulier aan te vragen. Vul deze vervolgens volledig in.

Stap 2: Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat u het pakketje voorziet van een Track & Trace code. Als zender bent u verantwoordelijk voor de retourkosten.